VERKOOPVOORWAARDEN


De kittens verlaten onze woning op de leeftijd van 13 weken, volledig ingeënt.

Onze katten en katers zijn getest op FIV en Feline leukemie en de testresultaten zijn ter inzage beschikbaar, evenals de volledige stamboom. De kittens worden verkocht met een verkoopcontract.


Wij verkopen beperkt aan fokkers.

Wij raden de liefhebbers die een katertje willen kopen aan het kitten te laten castreren, dit om de kans op sproeien te verminderen.

De liefhebbers die een poezenkitten kopen raden wij eveneens aan het poesje te laten steriliseren, ten laatste op de leeftijd van 1 jaar, dit om baarmoederinfectie te voorkomen.


Wij verkopen onze kittens enkel aan mensen die we hebben leren kennen, een bezoek aan onze Cattery is mogelijk na telefonische afspraak.  Zo kunnen wij ons een beeld maken van waar en bij wie onze kittens terechtkomen. Een voorschot van 100 euro wordt betaald en dan is het kitten gereserveerd. Het kan afgehaald worden als het 13 weken oud is.


De kitten dient in een omgeving terecht te komen waar tenminste één andere andere kat of hond aanwezig is. Dit om vereenzaming te voorkomen.


Indien er GERESERVEERD staat achter de naam van het kitten, betekend dit dat een koper al een voorschot heeft betaald op dit kitten. Dit kitten is dan niet meer beschikbaar.

powert by: bonnetdesign.nl